Slowfood

Røkt svinekam

Kjøpte denne svære kammen. Brunet den i godt med smør og olje. Hadde den så i min vakre gryte med litt vann,løk og hvitløk. 70 grader i 8 timer lot jeg den stå med lokket på. Skjærte opp i skiver...

Marias høstgryte

Denne innholdsrike gryta har jeg laget i dag,med godt hell. Tok det vi hadde i hus,kjøpte godt kjøtt og smakte meg frem. Lagde en megaporsjon som vi kan fryse ned i porsjonsbokser. Kan brukes som d...

Meksikansk slowfood

I sommer kjøpte jeg en ny kokebok om meksikansk mat og oppskriften "Appelsinbraiseret svinekød med chilipure" så veldig spennende ut. Jeg legger ikke ut oppskrifter som ikke er mine,men denne endr...

Slowfood

Jeg er en stor tilhenger av slowfood og har opparbeidet noe erfaring. Lammelår,gammelsteik,chilier,gryter og knoker er noe. Neste på planen er "pulled pork" som er så i vinden nå. Jeg liker slowfoo...
hits