Om mat

Sommerferie 2015

Hjemme fra deilige Danmark og i morgen starter hverdagen igjen. Satser på jeg kommer med masse spennende nytt nå på sensommeren og høsten. Her kommer noen bilder fra noe av det jeg har spist denn...

Deilige grønnsaker og annet godt fra naturen

Jeg liker høsten,men da mest pga maten og fargene i naturen. I disse dager er det mye godt i butikkene. Norske og rene grønnsaker. Fulle av smak og næring. Grønnsakssuppe,gryter eller bare panneste...

Mine basisvarer

Jeg har mye matvarer i hus til enhver tid,går noe tomt kjøper jeg det nesten umiddelbart (Nå snakker jeg om basisvarer) Jeg liker å ha orden og utvalg i mitt kjøkken. Krydder Salt (S...

Siste spennende kjøp

Cassava som potetgull. Tykke,sprø flak som minner veldig om potet. Litt søtere. Kjempegodt!! 30 kroner på helsekost. Kjøpte denne av nysgjerrighet. Jeg ble så positivt overraska! Det er litt farge...

Fersk hvitløk

Er ikke som vanlig hvitløk og jeg hadde ikke smakt den før i dag. Forskjellen er at denne høstes tidligere enn vanlig hvitløk og er ikke begynt å tørke. Den er mer juicy,litt mindre kvass og god på...

Inspirasjon og helt

Dagens kokk er Niklas Ekstedt. Svensk superkokk. Kreativ,nytenkende,uredd og vanvittig god til å lage mat! En vakker dag skal jeg spise på "Ekstedt",hans restaurant i Stockholm. Spennende konsept ...

Le Creuset

Det aller beste å lage mat i. Tåler omtrent alt og man har en slik livet ut. "Hos Le Creuset setter vi mat- og vinopplevelsen i sentrum. Vi har siden etableringen i 1925 levert kjøkkenutstyr av hø...
hits