Om mat

Sommerferie 2015

Hjemme fra deilige Danmark og i morgen starter hverdagen igjen. Satser p jeg kommer med masse spennende nytt n p sensommeren og hsten. Her kommer noen bilder fra noe av det jeg har spist denn...

Deilige grnnsaker og annet godt fra naturen

Jeg liker hsten,men da mest pga maten og fargene i naturen. I disse dager er det mye godt i butikkene. Norske og rene grnnsaker. Fulle av smak og nring. Grnnsakssuppe,gryter eller bare panneste...

Mine basisvarer

Jeg har mye matvarer i hus til enhver tid,gr noe tomt kjper jeg det nesten umiddelbart (N snakker jeg om basisvarer) Jeg liker ha orden og utvalg i mitt kjkken. Krydder Salt (S...

Siste spennende kjp

Cassava som potetgull. Tykke,spr flak som minner veldig om potet. Litt stere. Kjempegodt!! 30 kroner p helsekost. Kjpte denne av nysgjerrighet. Jeg ble s positivt overraska! Det er litt farge...

Fersk hvitlk

Er ikke som vanlig hvitlk og jeg hadde ikke smakt den fr i dag. Forskjellen er at denne hstes tidligere enn vanlig hvitlk og er ikke begynt trke. Den er mer juicy,litt mindre kvass og god p...

Inspirasjon og helt

Dagens kokk er Niklas Ekstedt. Svensk superkokk. Kreativ,nytenkende,uredd og vanvittig god til lage mat! En vakker dag skal jeg spise p "Ekstedt",hans restaurant i Stockholm. Spennende konsept ...

Le Creuset

Det aller beste lage mat i. Tler omtrent alt og man har en slik livet ut. "Hos Le Creuset setter vi mat- og vinopplevelsen i sentrum. Vi har siden etableringen i 1925 levert kjkkenutstyr av h...
hits