Norsk tradisjonsmat

Gomme

Gomme er en type ost eller ostemasse som dannes når melk sprenges. Dette blir klumper som tilsettes smak etterpå. Kanskje ikke like vanlig i dag,men ble mye brukt som festmat før. God som den er, ...

Fårikål

Det beste fra Norge. I dag er det fårikål til middag. Oppskrift trengs vel ikke. #fårikål

Drømmer om nord.

Jeg kommer fra Nordland og har flere gode matminner som er ganske typisk for den delen av landet. Jeg har alltid vært veldig glad i mat..mest for å spise og etterhvert for å lage selv. Hadde mange...

Kjøttkaker med tilbehør

Norsk og ekte mat. Kjøttkaker spiser man seg ofte altfor mett på,det er jo så deilig. Tror mange glemmer av å lage kjøttkaker,fiskeboller,lapskaus,frikasse osv. Men,nå er jeg her for å minne dere ...

Sei i rømmesaus

Norsk og enkel mat. Dette hadde vi ofte til middag da jeg var barn og den var en av favorittene. Takk,mamma,for deilig mat! Når jeg kommer på det og kommer over sei her på Østlandet,lager jeg denn...

Røkt svineknoke

Dette er godt det,muligens noe av det beste jeg vet. Salt,veldig mørt og tilbehøret...ah! Norsk tradisjonsmat som jeg tror mange desverre har glemt. Så utrolig enkelt å lage,men det tar tid. Slowfo...
hits