september 2014

Grnnkl

Supersunn og utrolig deilig kl. I slekt med brokkoli og rosenkl,men denne har ikke hode,bare store blader. Noe av det mest nringsrike du kan spise og passer til s mye. Veldig god som den er, i ...

Frikl

Det beste fra Norge. I dag er det frikl til middag. Oppskrift trengs vel ikke. #frikl

Dagens kokk

Tom Victor Gausdal. En smilende mann med humor og kjrlighet til faget sitt. Tom Victor har inspirert meg i flere r, og hans bok om husmannskost og tradisjonsmat er srdeles interresant. Snickers...

Plommepai

Min aller frste pai lagde jeg for noen dager siden. Skulle egentlig lage med rabarbrakompotten min fra i vr, men jeg endte opp med lage med fine gule plommer istedet. Gy lage pai og veldig...

Tomatsuppe

Jeg elsker lage suppe. Spesielt p hsten og mest p vinteren. Det gir en snn god flelse i kroppen koke suppe og kraft. Mestring og behag. Det er enkelt,velsmakende og ofte kjempesunt. Man f...

Vaniljesukker

Hjemmelaget er alltid best og jeg lager det meste fra bunnen av. Men,det dukker opp stadig nye ting jeg kan slutte kjpe og heller lage selv. N skal ogs det falske vaniljesukkeret ut av huset....

Drmmer om nord.

Jeg kommer fra Nordland og har flere gode matminner som er ganske typisk for den delen av landet. Jeg har alltid vrt veldig glad i mat..mest for spise og etterhvert for lage selv. Hadde mange...

Meksikansk slowfood

I sommer kjpte jeg en ny kokebok om meksikansk mat og oppskriften "Appelsinbraiseret svinekd med chilipure" s veldig spennende ut. Jeg legger ikke ut oppskrifter som ikke er mine,men denne endr...
hits