Semifreddo cheesecake og en oppdatering


En lang mnd senere gir jeg altså lyd fra meg. Jeg tror jeg kan si nå at jeg er tilbake:)

Jeg har flyttet fra Drammen til Fyresdal, ei vakker bygd i Telemark. Nå er jeg borte fra byen, kjøpesenter, nattåpent og støy. Jeg savner noen "ting", kattene, kjæresten min og vennene mine. Men, det er bare en hektisk periode i mitt liv, da må jeg konsentrere meg om dette. Jeg merker at jeg begynner å komme tilbake.

Mer om prosjektet og livet her kommer.

Nå: MAT!

Matlaging og det å kunne stå en hel dag gjerne på kjøkkenet, har ikke gått siden i sommer egentlig. Dette er jo en så viktig ting for meg, så blir veldig glad når det kommer besøk for da må jeg lage noe litt ekstra. Når jeg er alene går det i mye enkelt, feil og lite mat. Matlaging er terapi, avslappning og kos for meg.

I helga kommer kjæresten min på besøk og da begynte kværna å gå. Hva skal jeg lage?

Han elsker ostekake og da kom jeg til å tenke på denne semifreddoen i "Slikkepott". Den lager jeg, for den har jeg ikke prøvd enda. Genial siden den holder seg jo i fryseren etterpå. Ser frisk og deilig creamy ut.Til forrett og hovedrett er jeg fortsatt i tenkeboksen ( Noe som er det beste med hele prosessen: Planlegge og handle)

Forrett er jeg på suppe, har litt dilla på ertesuppe eller kanskje jeg lager en kul salat.

Hovedretten blir kjøtt hvertfall og jeg tenker Beef wellington eller en kraftig viltgryte. Nam! Må følge årstiden og tenk om jeg hadde fått tak i godt elgkjøtt?

Kommer tilbake til menyen, det jeg gleder meg mest til er å se han.

Jeg har nå det fineste kjøkkenet<3


Hva skal du lage i helga? Noe spesielt?

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits