Sushi:Maki

Sushi er noe av det aller beste jeg vet nr det er laget riktig. Lett ris,gode smaker,crunsj og ferske rvarer.

Pleier bestille hjem fra noen vi er veldig fornyde med og av og til lager jeg selv. Sist lagde jeg selv. Denne gangen med deilig fersk krabbe som ble ny favoritt.

Hvordan du ruller maki kan du enkelt finne frem p nettet+ at det ofte str p baksiden av nori-arkene som du har rundt.

Blir neppe perfekt frste gang,det blir aldri perfekt. Sushi er en kunst og i Japan bruker de tir p bare koke ris omtrent. Kan anbefale dokumentaren: Jiro dreams of sushi. Respekt!

Det tar tid lage sushi,men det er veldig artig og du fr mestringsflelse. Kan kombinere tusenvis av kombinasjoner og sushi er ikke bare r fisk som s mange desverre tror. Jeg lager nesten hver gang sushi med kylling i tempura med avocado. Nydelig godt!

Husk syltet ingefr,wasabi og sterk soyasaus til. Gjerne chilimajones,ponzo og tangsalat ogs.

Min nye favoritt: Med fersk krabbekjtt fra bde hus og klr,mango,lodderogn og hvitlksmajones+ litt ginger/chili saus.

Dette blir en "bltere" maki,s rull forsiktig.

Lager alltid: Maki med tempurakylling,majones og avocado. Agurk er ogs digg sammen med dette.

Nam nam!

Lykke til:)

#sushi #maki #nori #tempura #krabbe

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits